DIY Project: Pallet Daybed

Since I moved to Spain I am feeling grateful every day for the amazing weather that we have here. It is so nice to wake up and see the sun and the blue sky. And I feel even luckier because I have absolutely gorgeous rooftop terrace in my apartment. When I moved it was completely empty which I personally liked – I can decorate it to my own taste and needs! Read More

Finding Space And Visual Freshness: Remodeled Flat In Olot

Modern renovations often bring forth the most interesting features in home design that otherwise would simply never become the focal point of an architectural conversation. Turning an old ground floor flat in Olot, Spain, Arnau Vergés Tejero used a ‘carpet of concrete’ to link the various rooms of the Carpet House visually. Rearranging the space internally across two different levels, the new interior feels uncluttered, spacious and cheerful without trying too hard. An intermediate level between the lower level and the upper private floor was added to link both the levels even while maximizing space. Read More

Finding Space And Visual Freshness: Remodeled Flat In Olot

Modern renovations often bring forth the most interesting features in home design that otherwise would simply never become the focal point of an architectural conversation. Turning an old ground floor flat in Olot, Spain, Arnau Vergés Tejero used a ‘carpet of concrete’ to link the various rooms of the Carpet House visually. Rearranging the space internally across two different levels, the new interior feels uncluttered, spacious and cheerful without trying too hard. An intermediate level between the lower level and the upper private floor was added to link both the levels even while maximizing space. Read More

Monochromatic And Minimalist: The Hotel Mono In Singapore

Have you ever seen a hotel more on brand with the Design Milk aesthetic than the Hotel Mono in Singapore? 😉 Designed by studio Spacedge, this 46-room boutique hotel is almost entirely black and white, with very few colors in nude tones to accent the space. Read More